Влаштування переходу через переливну споруду на лівобережній дамбі річки Стара в с.Зняцево

Для належного утримання і покращення експлуатаційних характеристик ГТС, працездатності  міжгосподарських водогосподарських об’єктів в зоні діяльності управління, по підготовці гідротехнічних споруд, водогосподарських систем, в зоні діяльності управління до роботи в умовах пропуску льодоходу, повені та паводків у 2021 році, проведено обстеження гідротехнічних об’єктів на річці Стара з метою визначення обсягів проведення необхідних ремонтних робіт. Після проведеного обстеження прийнято рішення щодо влаштування переходу над переливною спорудою на лівобережній дамбі річки Стара в с.Зняцево.

Мета проведених робіт – влаштування доступу до шлюзу для регулювання паводкових вод на р.Стара під час проходження паводків при різкому підвищенні рівнів води.

Роботи з влаштування переходу через переливну споруду виконані працівниками Мукачівської дільниці та ремонтно-механічних майстерень управління, а саме: зварювальні роботи, бетонування несучих консолів переходу, фарбування металевих поверхонь, задіяно бензогенератор Honda. Роботи проводилися з дотриманням вимог техніки безпеки.

Раніше було здійснено поточний ремонт переливної споруди: бетонування бокових стінок споруди з нарощенням, з сторони мокрого та сухого відкосів лівобережної дамби.

Переливна споруда знаходиться в задовільному стані і готова до екплуатації в умовах пропуску льодоходу, повені та паводків.

 

Мукачівське МУВГ

603 переглядів