Проведення ремонтно-доглядових робіт в зоні діяльності Тячівського МУВГ

На виконання листа БУВР Тиси від 09.03.2021 р. № 08-22/293 «Щодо початку проведення доглядових робіт на гідротехнічних спорудах»,  та для забезпечення належного утримання і працездатності міжгосподарських водогосподарських об’єктів в зоні діяльності управління, проводяться ремонтно-доглядові роботи.

З метою виконання обсягів ремонтно-доглядових робіт, оглядачами ГТО Тячівського МУВГ проводилися роботи на протязі квітня, травня по обкошуванню від трав’яної рослинності дамб, каналів, фарбування та  побілка гідротехнічних споруд, вирубка чагарника,  благоустрій територій:

  1. Окошування – 20,4га., в тому числі механізовано – 6,6га., в ручну – 13,8га.,
  2. Вирубка чагарнику – 19,3га.,
  3. Побілка та фарбування конструкції – 68м2.,
  4. Благоустрій територій:
  • п/б дамба р.Тиса, в м. Тячів – 500м.
  • п/б дамба р.Тиса та л/б дамба р.Шопурка в смт.Вел.Бичків, Рахівський р-н. – 500м.
  • правий берег річки с.Луги, Рахівський р-н., – 400м.
  • л/б дамба р.Теребля, в с.Руське Поле – 500м. прибрано від сміття та проведені роботи по побілці та маркуванню стовпчиків .
  • прибрана територія бази управління Тячівського МУВГ – 0,25га. (побілені обрамлення клумби, висаджені квіти, покошена терія)
  • правий берег річки с.Богдан, Рахівський р-н., – 400м.

Для виконання даних робіт були задіяні кущорізи Садко і Штіль , автомашина ВАЗ 21213 (для перевезення механізму), трактор МТЗ 82.1, . Роботи проводились, як вручну так і механізованим способом.

Також проведено благоустрій дворів адмінбудинків, висаджено квіти та фарбування клумб.

 

Тячівське МУВГ

550 переглядів