Відзначення Дня працівника водного господарства

Вчора 4 червня в конференц-залі Басейнового управління водних ресурсів р.Тиси відбулися урочисті збори з нагоди Дня працівника водного господарства України. Це професійне свято працівників водного господарства відзначається в Україні згідно з Указом Президента N 226/2003 від 18 березня 2003 року у першу неділю червня.


В урочистостях взяли участь: заступник голови Закарпатської обласної ради Денис Ман, начальник Департаменту екології та природних ресурсів Закарпатської ОДА та голова Басейнової ради Тиси Юрій Шпонтак, перший заступник начальника Управління ДСНС у Закарпатській області Володимир Ціцей, працівники БУВР Тиси, керівники та працівники міжрайонних управлінь водного господарства та ПАТ ПМК міста Виноградово, а також ветерани праці нашої галузі.
Розпочав урочисті збори начальник БУВР Тиси Кисіль О.А., який презентував невеличкий фільм про досягнення водогосподарської галузі за останній рік, окреслив невідкладні завдання, які необхідно буде виконувати в найближчому періоді.
З вітальним словом виступив Денис Ман, який зазначив: «Команда вашого управління – одна з найсильніших структур, яка уміє справлятися з серйозними завданнями та викликами. Знаю, щоправда, що галузь є значно недофінансованою. На жаль, відсутність належної фінансової підтримки водного господарства області сьогодні, може вийти боком уже завтра. Такі сумні приклади вже були в історії Закарпаття. Тим не менше, я бачу, що робота ведеться і часто через «не можу». Також з вітальними словами виступили Юрій Шпонтак та Володимир Ціцей. Після чого розпочались нагородження працівників галузі відзнаками,почесними грамотами та подяками Держводагентства України.

Заступник голови облради вручив спільну відзнаку ради й ОДА за внесок у розвиток галузі начальнику відділу комплексного проектування «Закарпатводопроект» Басейнового управління водних ресурсів річки Тиса Ользі Сороці, перший заступник начальника Управління ДСНС у Закарпатській області нагородив відзнаками «ЗА ПЛІДНУ СПІВПРАЦЮ» начальника відділу АІВС «Тиса» та ГІС Віктора Дуркота та в.о начальника Виноградівського МУВГ Євгена Кедика. Також почесними грамотами, грамотами, подяками облради, БУВР Тиси, Держводагентства нагороджено інших працівників галузі.

 

1 050 переглядів