Виконання експлуатаційних заходів з обкошування дамб у зоні діяльності Мукачівського та Берегівського МУВГ

Для забезпечення належного утримання і працездатності  міжгосподарських водогосподарських об’єктів в зоні діяльності управління, на виконання листа Держводагентства України від 05.01.2021 р. №3/3/3/15-21  «Щодо планових показників діяльності водогоспордарсько-меліоративного комплексу у 2021 році», листа БУВР Тиси від 09.03.2021 р. № 08-22/293 «Щодо початку проведення доглядових робіт на гідротехнічних спорудах», проводяться ремонтно-доглядові роботи.

З метою виконання обсягів ремонтно-експлуатаційних робіт в травні місцяі, оглядачами ГТО Мукачівської дільниці проводилися роботи по обкошуванню від трав’яної рослинності дамб, каналів, фарбування та  побілка гідротехнічних споруд, благоустрій територій:

  • на правобережній дамбі річки Латориця в районі Паланок в м.Мукачево проведено обкошування  протяжністю 1,0км/0,4га механізовано та кущорізами 0,5 км/0,4 га та фарбування шлагбаумів;
  • на лівобережній дамбі р.Стара с.Зняцево Мукачівського району проведено обкошування  протяжністю 2,0 км , вирубку чагарнику – 0,150 км, побілку водовипуску та переливної споруди;
  • на правобережній та лівобережній домбах р. Боржава проведено обкошування  протяжністю 6,0 км;
  • побілено та здійснено маркування основних гідротехнічних споруд в зоні діяльності управліннь.

Для виконання даних робіт була задіяна косарка МТ8-046 L, автомашина ГАЗ САЗ-3507 (для перевезення механізму), кущорізи. Роботи проводились, як вручну так і механізованим способом.

Також проведено благоустрій дворів адмінбудинків, висаджено квіти та здійснено декоративну обрізку хвойних дерев.

 

Берегівське МУВГМукачівське МУВГ

603 переглядів