ТРЕНІНГ «ЗЕЛЕНОЇ ШКОЛИ» В КОРОЛІВСЬКІЙ ЗОШ №1

У рамках впровадження проєкту «Зміцнення транскордонної безпеки спільними заходами, спрямованими на запобігання паводків та затоплення внутрішніми водами у межиріччі річок Тиса і Тур (SAFETISZA)»  громадська організація “Екосфера” завітала до Королівської ЗОШ №1 для проведення тренінгу «Зеленої школи». Практичну частину заняття вирішили провести на березі річки Тиса неподалік школи.

Разом з представником Виноградівського МУВГ обговорювали одну з найбільш актуальних проблем для довкілля Закарпаття – недопущення засмічення побутовими відходами русел річок.  Під час тренінгу обговорювали, що зменшення кількості сміття у побуті зменшує кількість відходів, які потраплять на сміттєзвалища та річки. Основним завданням цих занять є  розуміння законів природи та формування свідомо дружнього ставлення до довкілля.

Експерти громадської організації провели також тренінг щодо основних правил успішного фотокадру. Також обговорили основи створення відео контенту, а саме: етап підготовки до зйомки та монтажу.

Під час тренінгу діти цікавляться природою регіону, беруть активну участь в обговореннях, фотографують флору та фауну. На практичній частині діти працювали у групах та спробували зробити власні фото, дотримуючись правил композиції.

Довідка.

Проєкт SAFETISZA нагороджений грантом Європейського Союзу в рамках впровадження Програми транскордонного співробітництва Європейського Інструменту Сусідства Угорщина-Словаччина-Румунія-Україна 2014-2020.

Проєкт співфінансується Європейським Союзом.

Більше про проєкт: https://safetisza.buvrtysa.gov.ua/,  https://www.facebook.com/Safetisza/https://twitter.com/safetisza.

Більше про Програму: https://huskroua-cbc.eu/,  https://www.facebook.com/huskroua.cbc.

 

 

 

Виноградівське МУВГ

661 переглядів