Проведення тематичних занять для найменших: День довкілля – в розумінні діток.

На протязі тижня, фахівці Тячівського міжрайонного управління водного господарства провели тематичні заняття в дитячому навчальному закладі міста Тячів. Головна мета Дня довкілля – підвищення рівня свідомості всіх людей від малечі до, органів влади, громадських організацій та всіх, хто піклується про природу, та безпеку навколишнього середовища.

Діткам розповіли про роль води в житті людини і як це важливо. Про те, що це легко довести на елементарному прикладі. Достатньо лише поцікавитися, на скільки людина складається з води. Цифри виявляться дивовижними: тіло кожного з нас містить приблизно 70-80% води. І вона є скрізь: починаючи від мозку, а закінчуючи м’язовою тканиною. Вода і людина нерозривно пов’язані один з одним. Без неї люди просто не вижили б.

Вода постійно використовується нами протягом усього життя. Ми використовуємо її для: пиття, приготування їжі, вмивання, купання і т. д. Але нажаль, береги річок вкриті сміттям, яке туди зносять люди, і саме люди є винуватцями того що якість води погіршується, і з кожним роком чистої води стає дедалі менше. Та зараз, як ніколи, ми вже не зможемо бути байдужими до екологічних проблем.

Долучитися до Дня довкілля досить просто, іноді достатньо і невеликого кроку, що матиме великий вплив на стан довкілля. Слідкуймо за своїм споживанням води, електроенергії; сортуймо сміття, бережімо кожну рослинку аби своїми діями зробити нашу домівку (планету Земля) кращою, чистішою. Це внесок в майбутнє наше і майбутнє наших дітей!

Завідувачка ДНЗ Цубера Тетяна  додала, що більшість діток разом з батьками 16-17 квітня 2021 р. прийматимуть участь в прибиранні дворів, скверів міста Тячів.

Тячівське МУВГ

652 переглядів