Працівники Берегівського міжрайонного управління водного господарства здійснюють ремонтно-доглядові роботи на гідротехнічних спорудах.

Оглядачами гідротехнічних споруд Берегівського МУВГ продовжуються роботи щодо виконанням заходів з експлуатації гідротехнічних споруд, відповідно до затверджених планів ремонтно-доглядових робіт на 2021 рік. Зокрема, в березні місяці поточного року, силами оглядачів Берегівської та Іршавської дільниці було виконано роботи пов’язані з покращенням технічного стану та приведенням в належний естетичний вигляд гідротехнічних споруд, в зоні діяльності управління.

Здійснено вирубування чагарнику 11 км / 9,1 га, в тому числі механізовано 2 км / 2 га. вздовж правобережних дамб річок Боржава та Тиса в межах Берегівського району, правобережної дамби річки Боржава поблизу с. Гребля в межах Хустського району. Регулярно проводиться обстеження гідротехнічних споруд та моніторинг гідрологічної ситуації на річках й каналах в зоні діяльності управління (Берегівський та Хустський адміністративні райони).

На насосній станції НС-16 в. с. Батрадь Берегівського району проведено розчищення аванкамери від плавучої трав´яної рослинності, нанесеної після проходження паводку, виконано благоустрій території навколо насосної станції.

Також виконуються роботи пов’язані з технічним обслуговуванням автотранспорту управління, машин та механізмів. Зокрема здійснено заміну мастила, запасних частин, фільтрів, шин та акумуляторів. Берегівське МУВГ готове до виконання планових експлуатаційних заходів на водогосподарських об’єктах в зоні діяльності управління.

Берегівське МУВГ

894 переглядів