Щодо проведення Всесвітнього дня води

22 березня 2021року світова спільнота відзначатиме Всесвітній день води, проведення якого у 1992 році започатковано Генеральною Асамблеєю Організації Об’єднаних Націй з метою привернення уваги до проблем, пов’язаних з водними ресурсами.

Цьогорічна тематика Всесвітнього дня води: «Цінність води для кожного з нас».

З метою підвищення екологічної свідомості і обізнаності громадян щодо проблем, пов’язаних з раціональним використання, охороною, відтворенням природних ресурсів напередодні Всесвітнього дня води, працівниками Сальвінської дільниці Виноградівського міжрайонного управління водного господарства проведено заходи з благоустрою та впорядкуванню джерела питної води в урочищі «Виннички» у підніжжі «Чорної гори» ботанічного заказника загальнодержавного значення. В даному заході виконано роботи з розчистки від чагарникової, деревної рослинності та побутового сміття прилеглої території площею до 400 м2. Проведено роботи з вимощення підходу до джерела для зручного забору води. Встановлено лавочку для відпочинку та підсипано територію для під’їзду.

Усі нам варто  пам’ятати, що водні ресурси – це невичерпний природній скарб життя, котрий треба берегти й відновлювати. Ось тому, відновленню, зберіганню і раціональному використанню водних ресурсів в тому числі й  питних джерел приділяється  особлива увага.

Стан джерела до проведення робіт

Виноградівське МУВГ

596 переглядів