Завершення партнерської співпраці з Виноградівською райдержадміністрацією

3 лютого відбулася виїзна робоча зустріч з місцевими партнерськими організаціями в рамках впровадження інфрастурктурного проєкту «Зміцнення транскордонної безпеки спільними заходами, спрямованими на запобігання паводків та затоплення внутрішніми водами у межиріччі річок Тиса і Тур» (SAFETISZA) за участю начальника БУВР Тиси, керівника проєкту Олега Кисіля і експертів БУВР Тиси.

Участь у робочій зустрічі взяли представники двох партнерських організацій – заступник голови Виноградівської районної державної адміністрації Єва Данич та працівники райдержадміністрації і в.о. начальника Виноградівського міжнародного управління водного господарства Євген Кедик з експертами проєкту.

На зустрічі були обговорені юридичні, адміністративні, фінансові та звітні питання завершення співпраці з Виноградівською райдержадміністрацією в якості партнера проєкту у зв’язку з реорганізацією Виноградівської РДА, зокрема, подання звіту за перший рік впровадження проєкту в системі Interreg+, укладання договору щодо аудиторської перевірки, завершення угоди про впровадження проєкту з БУВР Тиси та передачу участі у проєкті правонаступнику, Берегівській РДА.

Від імені жителів Виноградівського району, заступник голови Виноградівської РДА Єва Данич висловила подяку Басейновому управлінню водних ресурсів річки Тиса за впровадження інфраструктурного проєкту для захисту населених пунктів Затисянщини від катастрофічних паводків за рахунок коштів Гранту Європейського Союзу та державного бюджету України. БУВР Тиси також висловлює подяку за багаторічну співпрацю у галузі водного господарства.

Під час виїзної робочої зустрічі експерти БУВР Тиси і Виноградівського МУВГ обговорили підготовку документів, матеріалів і подання звіту щодо впровадження проєкту до Спільного технічного секретаріату, а також плани виконання заходів проєкту у 2021 році на цільовій території.

Довідка.

Проєкт SAFETISZA нагороджений грантом Європейського Союзу в рамках впровадження Програми транскордонного співробітництва Європейського Інструменту Сусідства Угорщина-Словаччина-Румунія-Україна 2014-2020.

Проєкт співфінансується Європейським Союзом.

Більше про проєкт: https://safetisza.buvrtysa.gov.ua/,  https://www.facebook.com/Safetisza/https://twitter.com/safetisza.

Більше про Програму: https://huskroua-cbc.eu/,  https://www.facebook.com/huskroua.cbc.

 

 

 

633 переглядів