В БУВР Тиси відбулася технічна нарада щодо влаштування локального Протипаводкового центру в рамках проєкту SAFETISZA

17 грудня у конференц-залі БУВР Тиси пройшла робоча нарада з технічних питань впровадження Проекту міжнародної технічної допомоги ЄС «Зміцнення транскордонної безпеки спільними заходами, спрямованими на запобігання паводків та затоплення внутрішніми водами у межиріччі річок Тиса і Тур» Програми транскордонного співробітництва Угорщина-Словаччина-Румунія-Україна 2014-2020, Грантовий контракт №HUSKROUA/1701/LIP/003.

Зокрема, експерти Басейнового управління водних ресурсів та Виноградівського МУВГ розглянули хід будівельних робіт з реконструкції дамби р.Тиса на ділянці сс.Теково-Гетеня,  технічні питання проєктування, проведення будівельних робіт, забезпечення необхідної інженерної інфраструктури, придбання обладнання тощо в рамках робіт з будівництва локального Протипаводкового центру, який буде розміщено у будинку відомчої садиби руслового ремонтера в с. Тисобикень Виноградівського району Закарпатської області.

Довідка.

Проєкт SAFETISZA нагороджений грантом Європейського Союзу в рамках впровадження Програми транскордонного співробітництва Європейського Інструменту Сусідства Угорщина-Словаччина-Румунія-Україна 2014-2020.

Більше про проєкт: https://safetisza.buvrtysa.gov.ua/,  https://www.facebook.com/Safetisza/https://twitter.com/safetisza.

Більше про Програму: https://huskroua-cbc.eu/,  https://www.facebook.com/huskroua.cbc.

 

 

 

625 переглядів