В Тячівсьому МУВГ проходили практику учні Тячівського професійного ліцею

24 листопада в Тячівському МУВГ розпочалася практика учнів Тячівського професійного ліцею за спеціальністю слюсар з ремонту колісних  транспортних засобів.

Учням-практикантам забезпечено безпечні умови праці на рівні нормативних вимог, проведено інструктаж з охорони праці. Керівником практики, провідним механіком з ремонту автотранспорту Я. Марко ознайомлено учнів-практикантів з автотранспортною технікою, яка знаходиться на території Тячівського міжрайонного управління водного господарства та роз’яснено окремі нормативні акти щодо ремонту та зберігання автотранспортних одиниць. 

Загалом  на протязі ІУ кварталу 2020 року на базі Тячівського міжрайонного управління водного господарства пройшли  безоплатну виробничу практику  8 студентів та учнів вищих навчальних закладів: Закарпатського машинобудівного технікуму, Національного лісотехнічного університету, Тячівського професійного ліцею за такими напрямками: будівництво та цивільна інженерія, прикладна механіка.

Тячівського МУВГ, як підприємства водогосподарської галузі краю має багаторічний досвід виробничої діяльності в сфері управління, використання, збереження та відтворення водних ресурсів, розвитку водного господарства, експлуатації гідротехнічних споруд, тому керівники практики намагалися передати всі свої  фахові знання, досвід учням-практикантам. Досвід – річ складна та безцінна водночас, адже у сучасному  світі, успіху досягає той,  хто, крім теоретичної бази, устиг оволодіти методами, уміннями й навичками для конкретної роботи.

Тячівське МУВГ

 

641 переглядів