Королівські учні долучилися до програми «Зелена школа»

У листопаді відбувся черговий екотренінг освітньої програми «Зелена школа» в рамках впровадження проєкту «Зміцнення транскордонної безпеки спільними заходами спрямованими на запобігання паводків та затоплення внутрішніми водами у межиріччі річок Тиса і Тур (SAFETISZA)».

Під час занять «Зеленої школи», які провели експерт ГО «ЕКОСФЕРА», школярі вчилися скорочувати та сортувати побутові відходи. Еколого-освітні заходи, які проводяться з учнями, спрямовані на усвідомлення важливості сталого поводження з твердими побутовими відходами, зокрема, зменшення використання пластику, вторинне використання скляних пляшок, тощо.

Такі заходи є вкрай актуальними з огляду на те, що останніми роками ми є свідками,  а хтось – і прямим учасником, явища засмічення пластиком та іншим побутовим сміттям русел закарпатських річок, що особливо проявляється під час проходження чергового паводку.

Будьмо екологічно свідомими!

 

Довідка.

Проєкт SAFETISZA нагороджений грантом Європейського Союзу в рамках впровадження Програми транскордонного співробітництва Європейського Інструменту Сусідства Угорщина-Словаччина-Румунія-Україна 2014-2020.

Більше про проєкт: https://safetisza.buvrtysa.gov.ua/,  https://www.facebook.com/Safetisza/https://twitter.com/safetisza.

Більше про Програму: https://huskroua-cbc.eu/,  https://www.facebook.com/huskroua.cbc.

 

 

 

512 переглядів