Проведення ремонтно-експлуатаційних робіт на гідрологічному автоматизованому водомірному пості на річці Латориця в м.Мукачево

Відповідно до плану заходів з підготовки до роботи об’єктів виробничого призначення в осінньо-зимовий період 2020-2021 років, наказу БУВР Тиси від 09.09.2020 р. № 43 «Щодо забезпечення підготовки водогосподарсько-меліоративного комплексу до сталого функціонування в осінньо-зимовий період 2020-2021 років», міжрайонним управлінням необхідно систематично забезпечувати очистку від чагарнику та трав’яної рослинності прилеглих площ до автоматизованих постів системи АІВС-Тиса, також забезпечити своєчасне виконання ремонтних робіт на гідротехнічних спорудах автоматизованих постів.

З метою приведення в належний естетичний стан автоматизованого гідрологічного посту на річці Латориця в місті Мукачево, працівниками Мукачівської дільниці управління спільно з відділом експлуатації автоматизованої інформаційно-вимірювальної системи “Тиса”(АІВС-Тиса) та геоінформаційних систем (ГІС),  проведено комплекс ремонтно-експлуатаційних робіт біля водпосту: обкошування трав’яної рослинності, вирубка чагарнику, прибирання території від побутового сміття, очистка східців.

Також проведено фарбування зовнішнього фасаду будівлі та фундаменту, оновлювальні внутрішні роботи з побілки стін водпосту, фарбування металевих конструкцій. Роботи виконані в повному обсязі.

Мукачівське МУВГ

505 переглядів