Відбулася Технічна нарада щодо проведення робіт з реконструкції дамби р.Тиса в рамках проєкту SAFETISZA

20 жовтня 2020 року в Басейновому управлінні водних ресурсів річки Тиса з гідно з планом робіт була проведена Технічна нарада щодо виконання будівельних робіт на об’єкті «Реконструкція лівобережної дамби р.Тиса на ділянці с.Теково – с.Гетиня Виноградівського району Закарпатської області.

Реконструкція дамби та гідротехнічних споруд виконується в рамках реалізації інфраструктурного проєкту «Зміцнення транскордонної безпеки спільними заходами спрямованими на запобігання паводків та затоплення внутрішніми водами у межиріччі річок Тиса і Тур (SAFETISZA)» Програми транскордонного співробітництва Європейського Інструменту Сусідства Угорщина-Словаччина-Румунія-Україна 2014-2020.

У нараді взяли участь керівник проєкту, начальник БУВР Тиси О.Кисіль, технічні експерти проєкту БУВР Тиси К.Яковюк і О.Капелюшок, інженер з технічного нагляду А.Чегіль, представник генерального підрядника ПрАТ „Виноградівська ПМК – 78” М.Мазур.

Велику увагу під час наради учасники приділили питанню щодо проведення коригування робочого проекту в частині необхідності виконання додаткових робіт, так як під час проходження високих паводків січня-травня і червня 2020 року частина недобудованого берегоукріплення була розмита і потребує робіт з влаштування.

У ході обговорення питань будівництва учасники наради прийняли конкретні рішення  щодо завершення коригування робочого проекту в частині виконання додаткових робіт.

Довідка.

Проєкт SAFETISZA нагороджений грантом Європейського Союзу в рамках впровадження Програми транскордонного співробітництва Європейського Інструменту Сусідства Угорщина-Словаччина-Румунія-Україна 2014-2020.

Більше про проєкт: https://safetisza.buvrtysa.gov.ua/,  https://www.facebook.com/Safetisza/https://twitter.com/safetisza.

Більше про Програму: https://huskroua-cbc.eu/,  https://www.facebook.com/huskroua.cbc.

 

 

 

527 переглядів