Працівники Берегівського МУВГ продовжують ремонтно-доглядові на гідротехнічних спорудах

Оглядачами гідротехнічних споруд Берегівського МУВГ продовжуються роботи над виконанням заходів з експлуатації гідротехнічних споруд, відповідно до затверджених планів ремонтно-доглядових робіт

Зокрема, в вересні місяці, силами оглядачів Берегівської дільниці було виконано роботи пов’язані з покращенням технічного стану та приведенням в належний естетичний вигляд гідротехнічних споруд, в зоні діяльності управління, також здійснено:

-обкошування від травянистої рослинності та сухостою на правобережній дамбі р.Тиса в районі с.Бадалово, правобережної дамби р.Боржавав с.Н.Ремети та с.Вари ( в районі шандорної споруди).

Силами оглядачів Іршавської дільниці проводяться роботи по обкошуванню правобережної дамби р. Боржава с.Гребля та каналу К-3 с.Білки

Загалом за вересень місяць, виконано обкошення 72 км/100,5 га., в тому числі 33,1 км/59,7 га механізовано, 38,9 км/40,8 га – вручну, побілено та промаркіровано 25 гідроспоруд.

Постійно здійснюється спостереження за гідрологічною ситуацією рівнів води в річках та каналах в зоні діяльності управління.

Наразі здійснюються заходи виконання ремонтно-доглядових робіт пов’язаних з підготовкою гідротехнічних споруд до зимового періоду.

 

Берегівське МУВГ

565 переглядів