Розчищення сміттєвого затору на р. Іршавка поблизу с.Кам´янське Іршавського району

Вчора, 27 серпня 2020 року, працівники Іршавської дільниці Берегівського міжрайонного управління водного господарства БУВР Тиси, спільно з Іршавським гірсько-пошуковим рятувальним загоном та небайдужими жителями місцевої громади приступили до проведення робіт з розчищення та ліквідації сміттєвого затору, що утворився внаслідок червневого паводку на річці Іршавка на території Кам´янської об’єднаної територіальної громади.

Загальний обсяг сміттєвого затору в руслі річки Іршавка складає майже 100 м3, площею більше 150 м2. Всі зібрані тверді побутові відходи, органічне сміття будуть вивезені на існуючий полігон твердих побутових відходів Іршавського району в селі Дубрівка для утилізації та сортування.

Наразі тривають першочергові роботи з ліквідації сміттєвого затору, залучена необхідна експлуатаційна техніка та механізми. Хід виконання ліквідаційних робіт з розчищення сміттєвого затору на річці Іршавка особисто здійснює голова Іршавської районної державної адміністрації. Така співпраця органів водного господарства, місцевої влади та громад є запорукою збереження, охорони та відтворення водних ресурсів Закарпаття.

633 переглядів