Завершена підготовка гідротехнічних споруд до зимового періоду

З метою ефективної підготовки гідротехнічних споруд  до зимового періоду,  силами  оглядачів  та інженерно-технічних працівників Іршавської експлуатаційної дільниці  було  проведено  поточний ремонт  водпоста системи АІВС «Тиса» на р.Боржава в с.Довге.

Під час проведення поточного ремонту було виконано  фарбування металевих поверхонь грат та огорож, фарбування вапняними сумішами бетонних поверхонь, фарбування олійними сумішами металевих поверхонь модуля, улаштування  покриття з лінолеуму та інше.

 

У відповідності  до «Правил технічної експлуатації гідротехнічних споруд», та з метою  покращення пропуску паводку в зимовий період, запобіганню  утворенню льодових заторів, оглядачами ГТС Берегівської дільниці, під керівництвом інженерно-технічних працівників було проведено демонтаж  греблі на р.Боржава с.Боржава, закрито щити затвори на шлюзах-регуляторах та проведено  ряд інших  профілактичних  заходів.

На насосних станціях  виконано профілактичний ремонт насосно-силового обладнання, підготовлено та побілено  побутові приміщення для обігріву машиністів, пофарбовано та утеплено  віконні  і дверні  пройоми.

 

Берегівське МУВГ

 

634 переглядів