Більше інформації громадянам про річку Уж та проєкт FloodUzh

У п’ятницю, 19 червня, відбулася чергова робоча зустріч експертів в рамках впровадження спільного українсько-словацького проєкту HUSKROUA/1702/0005 «Спільні заходи із запобігання стихійним лихам у транскордонному басейні р. Уж (FloodUzh)» Програми транскордонного співробітництва Угорщина-Словаччина-Румунія-Україна 2014-2020.

Представники партнерських організацій проєкту – Басейнового управління водних ресурсів річки Тиса, управління міжнародного співробітництва та інновацій Ужгородської міської ради та громадської організації «ЕКОСФЕРА» зустрілись в режимі он-лайн для обговорення заходів впровадження проекту, підготовки до звітного періоду, а також розробку інформаційного буклету «Живий Уж». Цей буклет, опублікований на п’ятьох найбільш поширених на Закарпатті мовах, покликаний ознайомити читачів з особливостями басейну р.Уж, проблемними питаннями та заходами проєкту в доступній та цікавій формі.

Довідково. Мета українсько-словацького проєкту FloodUZH – використання сучасних інформаційних технологій для управління паводковими ризиками та засухами у спільному транскордонному басейні р. Уж.

Більше про проєкт: https://flooduzh.buvrtysa.gov.ua

Більше про Програму: https://huskroua-cbc.eu/,  https://www.facebook.com/huskroua.cbc.

 

 

 

 

639 переглядів