Тиждень охорони праці в Тячівському МУВГ

Тячівське міжрайонне управління водного господарства долучилося  до проведення Дня охорони праці в Україні, згідно наказу Держводагентства №349 від 15.04.2020року, та наказу БУВР Тиси №10-АГ від 23.04.2020 року» Про проведення Дня охорони праці», який за ініціативи Міжнародної організації праці проходить під гаслом «Зупинимо пандемію: безпека і здоров’я на роботі можуть врятувати життя».

В умовах карантину, через глобальну епідемію коронавірусу, провідний інженер з охорони праці – Коичко Василь Васильович, організував міні флеш-моб з дітками працівників Тячівського МУВГ. Під час якого дітки разом з батьками малювали та розмальовували малюнки на тему «Зупинимо пандемію разом».

Для запобігання поширенню інфекції та захисту здоров’я, працівників управління та їх близьких, рекомендовано дотримуватись правил під час карантину. Наголошено на важливості забезпечення нагальних профілактичних та протиепідемічних заходів, таких як:

  • уникнення особистих зустрічей, віддаючи перевагу телефонним дзвінкам, електронній пошті або віртуальним зустрічам;
  • забезпечення фізичного дистанціювання на відстань не менше 2 метрів від інших осіб, дотримання належної гігієни рук (ретельне миття милом з водою, дезінфекції антисептиками);
  • застосування відповідних масок для обличчя, у разі серйозного погіршення здоров’я, зокрема затрудненого дихання, рекомендуємо терміново звернутися до лікаря або місцевого медичного закладу і повідомити про свої поїздки останнім часом та симптоми.

Щоденно проводиться дезінфекція приміщень та їх провітрювання. Працівники управління на робочих місцях знаходяться в захисних масках, а також працюють в дистанційному режимі.

Закликаємо всіх дотримуватися порад для захисту від нової коронавірусної інфекції,  з метою захисту та збереження власного життя і здоров’я, та життя і здоров’я своїх близьких.

Тячівське МУВГ

818 переглядів