Експерти Виноградівського МУВГ провели заміри щільності ґрунту

Нещодавно, у рамках впровадження проєкту HUSKROUA «Зміцнення транскордонної безпеки спільними заходами, спрямованими на запобігання паводків та затоплення внутрішніми водами у межиріччі річок Тиса і Тур» SAFETISZA (Безпечна Тиса), Виноградівське міжрайонне управління  водного господарства, яке є партнером проєкту,  отримало сучасний прилад для вимірювання щільності ґрунтів  ZORN ZFG 3.0. Даний прилад призначений для точного визначення динамічного модуля пружності  ґрунту на об’єкті дослідження.

Робочою групою проєкта Виноградівського МУВГ  було здійснено виїзд на  ділянку реконструкції лівобережної дамби р. Тиса в районі с. Чепа (ПК 26+75 до ПК 33+40), для проведення оперативного інструментального контролю за якістю проведених робіт на ділянці реконструкції. Під час виїзду експертами виконано заміри для перевірки відповідності щільності ґрунту згідно розробленого робочого проєкту з реконструкції лівобережної водозахисної дамби р. Тиса.

Довідка.

Проєкт SAFETISZA нагороджений грантом Європейського Союзу в рамках впровадження Програми транскордонного співробітництва Європейського Інструменту Сусідства Угорщина-Словаччина-Румунія-Україна 2014-2020.

Більше про проєкт: https://safetisza.buvrtysa.gov.ua/,  https://www.facebook.com/Safetisza/

Більше про Програму: https://huskroua-cbc.eu/,  https://www.facebook.com/huskroua.cbc.

 

 

 

758 переглядів