Працівники МУВГ провели осінній благоустрій

На виконання розпорядження голови Закарпатської обласної державної адміністрації про поліпшення санітарного стану та благоустрою населених пунктів і відповідного листа начальника БУВР Тиси 17 листопада працівники міжрайонних управлінь водного господарства  провели осінній благоустрій територій розташування адміністративних будівель управлінь,  експлуатаційних дільниць, насосних станцій, водоохоронних зон та прибережних захисних смуг.

Оглядачами дільниці гірських річок та В.Доброньської дільниці Ужгородського МУВГ було проведено роботи з поліпшення естетичного вигляду питних  джерел та альтанок. Також здійснено благоустрій території адміністративного  будинку управління в м.Ужгород,  експлуатаційної дільниці  с.В.Добронь та  насосної станції №15. У суботнику приймало  участь 68 чоловік. Загальна площа прибраних територій складає 2,3 га.

За участю інженеро-технічних працівників Тячівського управління,  робітників Тячівської та Рахівської дільниць  прибрано прибудинкові території Рахівської дільниці. На базі управління  упорядковано та підготовлено до зимового періоду квітники та клумби, а також обрізані дерева та виноградники, зібране сміття, сухе листя. Оглядачами ГТС спільно з мешканцями населених пунктів прибрані смітники та несанкціоновані сміттєзвалища. Всього було вивезено 21 м. куб. сміття.

Минулої суботи 45 працівників Мукачівського управління також приймали участь у прибиранні та благоустрої території діяльності. Ними проведено санітарне очищення закріплених  прибудинкових територій від опалого листя та сміття, а саме – на територіях механічного загону, гаражу та адміністративної будівлі управління. Працівниками дільниці гірських річок проведено прибирання прибережних захисних смуг р.Латориця в с.Сусково Свалявського району та ліквідовано 2 несанкціонованих сміттєзвалища. Загальна площа прибраних під час суботника територій склала 2070 м. кв.

Таке прибирання і благоустрій території створюють умови сприятливого для життєдіяльності людини довкілля. Але пам’ятаймо: не там чисто, де прибирають, а там, де не смітять!

 

732 переглядів