В Берегівському МУВГ пройшла атестація робочих місць

Охорона праці та безпека життєдіяльності працюючих є одним з незмінних пріоритетів діяльності Берегівського МУВГ. Відповідно до Постанови  Кабінету Міністрів № 442 від 1.08.1992 р  «Про порядок проведення атестації робочих місць за умовами праці»  один раз в 5 років атестаційною комісією проводиться атестація робочих місць при управлінні, де  існують несприятливі  і шкідливі виробничі фактори, що можуть  негативно впливати на стан здоров’я працюючих. Загалом атестацією передбачається установлення  ступеня шкідливості й небезпечності умов праці та її характеру, визначення робочого місця за категорією (шкідливі, важкі, несприятливі умови праці ) та складання  карти умов праці.

Для  проведення атестації працівниками  районної санітарно-епідеміологічної станції повторно було проведено  інструментальні  виміри шуму, вібрації, наявності в повітрі шкідливих  хімічних речовин,  освітлення робочого місця.

Зокрема, було атестовано робочі місця машиніста екскаватора, машиніста бульдозера,  коваля ручного кування,  електрогазозварника, тракториста-машиніста міжрайонного управління.

За результатами проведеної атестації розробляються заходи  щодо поліпшення умов праці та оздоровлення працюючих, а також отримання  компенсацій і пільг передбачених законодавством України.

 

Автор: Берегівське МУВГ

1 313 переглядів