4 грудня 2019 р у м. Виноградів відбудеться засідання Басейнової ради річки Тиси

Відповідно до плану роботи Басейнової ради річки Тиси на 2019 рік  у місті Виноградів відбудеться засідання Басейнової ради.

Порядок денний:

  1. Реалізація проекту «Зміцнення транскордонної безпеки спільними заходами, спрямованими на запобігання паводків та затоплення внутрішніми водами у межиріччі річок Тиса і Тур» (Кисіль О.А. – начальник БУВР Тиси, заступник Голови Басейнової ради).
  2. Про реалізацію місцевими органами виконавчої влади заходів, спрямованих на будівництво нових, проведення реконструкції та капітального ремонту діючих каналізаційних очисних споруд у населених пунктах області для покращення якості очистки стоків і виключення скиду забруднених стічних вод у водні об’єкти басейну річки Тиса (Маляр Е.М. – директор департаменту інфраструктури, розвитку і утримання мережі автомобільних доріг загального користування місцевого значення та житлово-комунального господарства Закарпатської ОДА, член Басейнової ради).
  3. Основні проблеми водопостачання та водовідведення м. Виноградів та шляхи їх вирішення (Білинець М.П. – керівник Виноградівського ВУЖКГ).
  4. Різне.

Місце та час проведення заходу:

м. Виноградів, пл. Миру, 5, зала засідань.

Початок о 11 годині 4 грудня 2019 р.

Реєстрація для ЗМІ та учасників:

Не пізніше 4 грудня 2019 р., 10 год. 30 хв.

Контактні особи:

секретар Басейнової ради річки Тиси  -Готра Т.В. (0502704066);

заступник начальника БУВР Тиси – Осійський Е.Й. (0509347202).

930 переглядів