У Києві проходить XVII Міжнародна спеціалізована виставка AQUA Ukraine – 2019

З 5 по 7 листопада 2019 року делегація БУВР Тиси та підвідомчих організацій бере участь у XVII Міжнародній спеціалізованій виставці «AQUA Ukraine – 2019», яка щороку традиційно проводиться на початку листопада в м. Київ у рамках Міжнародного водного форуму.

«Водний форум – це можливість для налагодження партнерських стосунків між владою та стейкхолдерами (зацікавленими сторонами) у водній сфері. Держводагентство підтримує організацію такого заходу та щороку бере у ньому участь. Де ще, як не на форумі, під одним дахом представлено понад 300 підприємств із 15 країн світу, що виробляють свою продукцію, яка дотична до водної галузі», – зазначив перший заступник Голови Держводагентства Михайло Хорєв під час відкриття роботи форуму.

Крім того, Михайло Хорєв запросив усіх відвідувачів завітати на експозицію Держводагентства та експертну дискусію «New water management» і побажав усім налагодження нових ділових зв’язків та вигідних контрактів.

Цього року на острівку головних водників країни відвідувачів чекає інтерактивний стенд, де можна погортати сторінки віртуального путівника водними пріоритетами, здобутками, заходами і дізнатися багато цікавого про водну галузь України.

На виставці можна посидіти на лавці із переробленого пластику – «Модна лавка» виконана із 72 кг переробленого пластику.

БУВР Тиси завжди з  нетерпінням чекає проведення щорічного водного форуму, де можна знайти нових партнерів, друзів та перейняти найращий досвід водного менеджменту.

527 переглядів