Проведено спільні експлуатаційні заходи на ділянці правобережної дамби р.Тиса в районі державного кордону

8-9 жовтня 2019 р. працівниками Берегівського МУВГ, спільно з угорськими колегами з Верхнє-Тисайської Дирекції водного господарства, проведено спільні експлуатаційні заходи, пов’язані з покращенням естетичного стану гідротехнічних споруд на ділянці правобережної дамби р.Тиса в районі державного кордону.

Верхнє-Тисайською Дирекцією водних справ було виконано експлуатаційні роботи шляхом механічної розчистки від чагарнику та рослинності вздовж правобережної дамби р.Тиса 60+400 та 62+812 (ПЗ 149-160) між сухим відкосом дамби та прикордонною інженерною полосою на Українській Стороні. Роботи виконувались з метою забезпечення безперешкодного доступу для обслуговування дамби, що знаходиться на Угорській Стороні та забезпечує захист Української території.

Берегівське МУВГ проводило роботи по благоустрою прикордонної ділянки правобережної дамби р.Тиса від с.Бадалово – до державного кордону та впорядкуванню території навколо пам’яткого знаку річниці українсько-Угорської співпраці на прикордонних водах.

Спільні роботи по обкошуванню дамби р.Тиса та міждамбового простору виконувались згідно узгодження, проведеного в рамках зустрічі Уповноважених Урядів України та Угорщини з питань водного господарства на прикордонних водах.

Берегівське МУВГ

847 переглядів