Чергове засідання робочої групи з розроблення проекту «Регіональної стратегії розвитку Закарпаття на 2021-2027 роки» та плану заходів з її реалізації

4 вересня 2019 року у залі засідання Закарпатської обласної ради було проведено засідання робочої групи з розроблення проекту «Регіональної стратегії розвитку Закарпаття на 2021-2027 роки» та плану заходів з її реалізації. У засіданні приймав участь заступник начальника БУВР Тиси Едуард Осійський.

На засіданні було презентовано завідувачем кафедри міжнародних економічних відносин ДВНЗ „УжНУ” професором Приходько В.О. SWOT-матрицю порівняльних переваг, викликів та ризиків та стратегічних цілей Регіональної стратегії Закарпатської області до 2027 року.

Керівник Національного контактного пункту Рамкової програми ЄС з досліджень та інновацій „Горизонт 2020” при ДВНЗ „УжНУ” Симочко Т. М. представила результати аналізу щодо визначення SMART-спеціалізація в Регіональній стратегії Закарпатської області до 2027.

Голова правління агентства місцевого розвитку та інформаційних ресурсів „Європоліс” Лукша О.В. розповів про порядок здійснення стратегічної екологічної оцінки, етапи здійснення стратегічної екологічної оцінки та основні вимоги.

Радник з питань регіонального розвитку Закарпатського центру розвитку місцевого самоврядування Сюсько М.М. презентував проекти до операційної цілі «Підтримка малого і середнього підприємництва».

Протягом вересня робоча група продовжуватиме працювати над завершенням  проекту «Регіональної стратегії розвитку Закарпаття на 2021-2027 роки»

434 переглядів