Розпочалось ХVІІ засідання Українсько-Словацької комісії з питань прикордонних вод

У рамках виконання Угоди між Урядом України та Урядом Словацької Республіки з питань водного господарства на прикордонних водах у м. Вилкове Одеської області під керівництвом Уповноважених Урядів України та Словацької Республіки Ірини Овчаренко та Владіміра Новака відповідно розпочалось ХVІІ засідання Українсько-Словацької комісії з питань прикордонних вод.

Під час засідання Сторони обговорюють питання двостороннього співробітництва на прикордонних водотоках, зокрема щодо організації протипаводкового захисту в 6асейнах річок Уж та Латориця, охорони якості прикордонних вод та гідрометеорологічної ситуації в регіоні.

На основі звітних доповідей керівників робочих груп та заступників Уповноважених Урядів будуть визначені подальші завдання щодо організаційних та інженерно-технічних заходів, спрямованих на підвищення надійності протипаводкового захисту прикордонних територій і населення від шкідливої дії вод, посилення контролю за якістю прикордонних вод, організацію взаємного обміну наявною і прогнозною інформацією про гідрометеорологічну ситуацію на спільних водотоках обох країн.

505 переглядів