Проведення Дня охорони праці у Виноградівському МУВГ

На виконання наказу Державного агентства водних ресурсів України від 15.02.2019 року та відповідно до листа Державної служби України з питань праці від 02.04.2019 щодо проведення Дня охорони праці в Україні у 2019 році, протягом квітня-травня місяця у Виноградівському міжрайонному управлінні водного господарства проводилися заходити, щодо запобігання нещасним випадкам, підвищення рівня безпеки й умов праці.

Згідно з рекомендаціями Міжнародної організації праці дані заходи проходить під гаслом «Безпечне та здорове майбутнє праці» .

10 травня на базі управління було проведено перевірку знань з охорони праці ІТП управління.  Після чого начальниками  дільниць та відділів було проведено додаткову роботу з працівниками, щодо підвищення рівня безпеки, запобігання нещасним випадкам на виробництві та в побуті.

Організовано та проведено конкурс на кращого працівника та краще робоче місце в якому переміг Тібак Зігмонд – оглядач  ГТО на Батарській дільниці, а також комплекс гідротехнічних споруд Батарської дільниці на магістральному каналі Батар поблизу с. Дюла, Виноградівського району.

Провідним інженером з охорони праці  Чабрун О.  організовано та  проведено конкурс дитячого малюнку «Охорона праці очима дітей» в Виноградівській ЗОШ №8 для учнів 4-Б класу. Найкращі малюнки було вибрано для оформлення стенда присвяченого Дню охорони праці. Переможців конкурсу було нагороджено цікавими подарунками.

Виноградівське МУВГ

 

690 переглядів