Продовжуються роботи по благоустрою прибережних смуг річок Закарпаття

Для забезпечення належного утримання і працездатності  міжгосподарських водогосподарських об’єктів в зоні діяльності Мукачівського МУВГ, з метою виконання обсягів ремонтно-експлуатаційних робіт, оглядачами ГТО Мукачівської дільниці проведено обкошування правобережної дамби р.Латориця м.Мукачево в районі«Паланок» – с.Старе Давидково косаркою MT-08L протяжністю 1,5 км на площі 3,0 га  та  вручну – 0,4 км на площі 0,7 га.

Також з метою інформування громадян про галузь водного господарства та підвищення іміджу БУВР Тиси, міжрайонних управлінь та водогосподарської галузі вцілому, працівниками управління проведено заміну інформаційного банеру на тему «Збережемо водні ресурси краю» на лівобережній  дамбі річки Стара в с.Зняцево Мукачівського району.

Працівники Ужгородського МУВГ продовжують роботи по благоустрою прибережної смуги р. Уж. Загалом було розчищено та прибрано побутового сміття в прибережній смузі р. Уж довжиною 500 м.

Крім того, з початку травня були проведені роботи по вирубці чагарнику, косінню трав’яної рослинності та приведення території адмінбудівлі Ужгородського МУВГ до естетичного стану з використанням засобів малої механізації. Також були здійснені заходи з озеленення та впорядкування газонів і клумб, фарбування вхідних воріт та викладання плитки в адмінбудівлі Мукачівського МУВГ.

Мукачівське МУВГУжгородське МУВГ

768 переглядів