Відзначення Дня охорони праці в Мукачівському МУВГ

На виконання наказу Держводагентства України від 15.02.2019 р.№ 91 та відповідно до листа Державної служби України з питань праці від  02.04.2019 р. № 2747/1/4,4-ДП-19 щодо проведення у 2019 році Дня охорони праці, який згідно з рекомендаціями Міжнародної організації праці проходить під гаслом «Безпечне та здорове майбутнє праці» та з метою організації та проведення тижня та Дня охорони праці в Україні в  Мукачівському МУВГ виданий наказ  № 63 від 08.04.2019 року  «Про проведення Тижня з  охорони праці та  заходів з нагоди Дня охорони праці в Мукачівському МУВГ»  та проведено ряд заходів.

Метою проведення Тижня з охорони праці є – поліпшення умов праці, підвищення ефективності роботи щодо попередження нещасних випадків, аварій і пожеж в ММУВГ та заходи з попередження випадків виробничого травматизму у 2019 році. В управлінні створена робоча група для належного забезпечення проведення заходів.

З 21 по 26 квітня 2019 року у всіх структурних підрозділах управління проведено додаткові заходи щодо запобігання нещасним випадкам на виробництві та профзахворюванням, підвищення рівня безпеки й умов праці. Оформлений стенд, присвячений Дню охорони праці.

26 квітня 2019 року в актовому залі управління провідним інженером з охорони праці Шпряха Г.Т. з працівниками  управління проведено диспут за круглим столом на тему:       «Охорона праці на роботі майбутнього» та  тематична  вікторина з  охорони  праці на тему: «Перша допомога при різних видах травм». Вікторина розроблена з метою узагальнити,  систематизувати та навчити працівників  не боятись  застосовувати  теоретичні  знання  на практиці,  працювати в групах та виконувати  нестандартні  завдання при наданні першої допомоги .

Щодня в світі фіксуються тисячі подій, при яких відбувається порушення нормальних умов життя і діяльності людей і які можуть призвести або призводять до загибелі. Ці події ми називаємо нещасними випадками. Від них у житті не застрахований жоден з нас.
Нажаль, стикаючись з лихом, багато людей неспроможні ефективно допомогти потерпілому. Чому так? Чому людина стає безпорадною, коли стикається з небезпекою? Відповідь до банальності проста: не вистачило знань, рішучості, волі, часу.

Проведена презентація на тему: 28 квітня – Всесвітній День охорони праці, під девізом «Охорона  праці на роботі  майбутнього».

Під час проведення заходу було заслухано звіт інженера з охорони праці, пожежної безпеки та безпеки дорожнього руху за 2018 рік та за І квартал 2019 року та підведено підсумки виконання заходів до Дня охорони праці з відзначенням кращих працівників і спеціалістів, відділів з питань служби з охорони праці по підсумках роботи за 2018 рік.

Мукачівське МУВГ

729 переглядів