Працівниками міжрайонних управлінь проведено щорічну акцію – День довкілля

День Довкілля – свято в Україні, що відзначається щорічно в третю суботу квітня. Згідно з  Указом Президента України «Про День довкілля» від 6 серпня 1998 року № 855/98,  у третю суботу квітня органи влади, місцевого самоврядування, підприємства, установи та громадські організації проводять заходи, спрямовані на поліпшення стану навколишнього середовища – очищення водних джерел, озеленення територій, збереження заповідних об’єктів, поширення екологічних знань.

З нагоди відзначення Дня довкілля, працівники Берегівського МУВГ активно долучилися до проведення ряду заходів, пов’язаних з покращенням естетичного стану гідротехнічних споруд та прилеглої території. Зокрема, оглядачами Берегівської та Іршавської дільниць було здійснено прибирання та впорядкування відомчих садиб, прибережних смуг вздовж річок, прилеглої території вздовж дамб та виконано побілку пікетних стовпчиків на дамбах. Машиністами насосних станцій було прибрано території насосних станцій та здійснено побілку дерев та споруд. Також продовжувались роботи по впорядкуванню газонів, квітників на території виробничої бази управління.

Працівниками Ужгородського МУВГ на території насосних станцій були проведені роботи по вирубці сухих дерев, очистці території від сміття, побілці дерев та шлагбаумів, а також косіння трав’яної рослинності.

Працівниками Тячівського МУВГ на Рахівській дільниці були проведені роботи по очищенню від сміття берегової лінії р. Шопурка в смт. Вел. Бичків протяжністю 500м., зібрано та вивезено 8 м3 сміття з водоохоронної зони. В роботі було задіяно 1 одиниця техніки та 11 людей.

В Тячівському районі, прибрано від сміття правобережну дамбу на річці Тиса в смт.Буштино, а також на території бази Тячівського МУВГ побудована альтанка для відпочинку.

Працівниками Виноградівського МУВГ прибрано лівосторонню прибережно захисну смугу р. Тиса в населених пунктах  Гетеня, Теково, Королево, прибережні смуги МК «Старий Батар» та «Новий Батар»  Прибрано територію біля відомчої садиби в с. Гетеня та насосної станції в с. Пийтерфолво.

Також проведені роботи по упорядкуванню водомірного поста на правобережній дамбі р. Тиса в районі Теківського моста, а саме здійснено очистку від намулу та сміття та побілку. Також працівниками управління прибрано територію відомчих садиб в урочищі «Виннички» та в с. Гетеня та насосної станції в с. Пийтерфолво.


Берегівське МУВГТячівське МУВГ, Ужгородське МУВГ; Виноградівське МУВГ

846 переглядів