Охорона праці в Тячівському МУВГ

Згідно із положенням про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці, наказу Тячівського МУВГ № 1 від 08 лютого 2019 р. «Про навчання та перевірку знань з питань охорони праці, пожежної і другої безпеки у 2019 році» було затверджено тематичний план підготовки інженерно-технічних працівників та робітників виробничих підрозділів управління з питань охорони праці на 2019 рік.

Відповідно до вказаного тематичного плану протягом лютого-березня були організовані та проведені тематичні та практичні навчання. Фахівці управління теоретично показували та пояснили технічним працівникам, як працювати з пересувними насосними станціями, також розповіли про техніку безпеки при роботі з кущорізами та іншим інвентарем. Для водіїв управління проведені інструктажі щодо техніки безпеки.

За період навчання значну увагу приділяли питанням запобігання нещасним випадкам та травматизму на виробництві, організації роботи з охорони праці, зокрема створенню безпечних і здорових умов праці, гігієни праці та виробничого середовища (колективний та індивідуальний захист працівників), організації робочих місць відповідно до нормативно-правових актів з охорони праці.

8-9 квітня 2019 року на базі Тячівського МУВГ – комісією управління проведено перевірку знань з питань охорони праці оглядачів ГТС та інженерно-технічних працівників управління.

Тячівське МУВГ

552 переглядів