День благоустрою в міжрайонних управліннях водного господарства (МУВГ)

На виконання наказу БУВР Тиси від 20.03.2019 р. № 15 «Про благоустрій населених пунктів, проведення акції «Закарпаттю – чисте довкілля», з метою приведення до належного естетичного та санітарного стану територій поблизу водних об’єктів та каналів, у заплавах річок, на прибережних захисних смугах та водоохоронних зонах, на меліоративних системах та водогосподарських спорудах працівниками Мукачівського МУВГ проведено 06 квітня 2019 року день благоустрою (суботник).

В Мукачівському районі працівниками проведено прибирання дамб каналу Високобережний та благоустрій території насосної станції НС-18 в с.Чомонин. Висаджено 8 дерев берези, 6 саджанців сосни та декоративні кущі. Проведено побілку та санітарну обрізку дерев, пофарбовано шлагбаум та інші металеві конструкції.

В Свалявському районі працівники дільниці гірських річок управління провели прибирання лівого берега р.Латориця між м. Свалява та с. Неліпино, очищено 320 м та  територію біля водпосту в м.Свалява.

Всього участь у заходах з благоустрою взяли 28 працівників управління.

Працівники Берегівського міжрайонного управління водного господарства також активно долучилося  до суботника, присвяченому акції «Закарпаттю-чисте довкілля».

Працівниками  апарату управління було здійснено  впорядкування  клумб, побілку дерев та бордюрів, прибирання  території виробничої бази та прилеглої  території від сміття.

Оглядачі Берегівської дільниці здійснили прибирання та впорядкування  правобережної дамби р.Боржава в с.Боржава,  виконано побілку пікетних стовпчиків та облаштовано переїзд через правобережну дамбу  р.Боржава.

Оглядачі Іршавської дільниці  провели роботи по благоустрою  правобережної дамби р. Боржава  в с.Гребля.

Ужгородське МУВГ в суботу 06 квітня провело День благоустрою та здійснило заходи з впорядкування території адміністративної будівлі.

Працівники В.Добронської дільниці провели благоустрій на території мехзагону, де було виконано побілку бордюрів та огорожі, збір та вивезення сміття, а також обрізка дерев.

Виноградівське МУВГ такожпровели прибирання адміністративної будівлі ВМУВГ та прилеглої території. Зокрема, обрізали та обкопали кущі і дерева, побілили бордюри. Підвезли глину для двох клумб на яких висадили магнолії та різні квіти.
На Батарській дільниці проведені роботи по благоустрою біля відомчої садиби в с.Теково (обрізка дерев їх побілка, побілка пікетних стовпчиків), облагородження стенду біля автодороги Виноградів-Теково. Прибрано сміття на лівобережжі р.Тиса, поблизу с.Теково, Пийтерфолво. Приведено в належний естетичний стан територію біля Дамби№1 (Поперечка), та територію поблизу водомірного поста на МК Новий Батар, в с Затисівка.
Працівники Сальвінської дільниці разом з головою села та громадою с. Великі Комяти поприбрали сміття з прибережно захисної смухи р. Боржава та висадили 25 берез на заплавних землях.
На дільниці гірських річок було прибрано від сміття лівобережну дамбу р. Тиса в смт. Вишково та МК- Луковець м. Хуст

 

Мукачівське МУВГ; Берегівське МУВГ; Ужгородське МУВГ; Виноградівське МУВГ;  Тячівське МУВГ

579 переглядів