Відбулась зустріч заступників Уповноважених Урядів України і Словацької Республіки за участі керівників робочих груп Українсько-словацької комісії з питань прикордонних вод

4-5 квітня 2019 року на Земплинській Шираві, Словаччина відбулась зустріч заступників Уповноважених Урядів України і Словацької Республіки за участі керівників робочих груп Українсько-словацької комісії з питань прикордонних вод. Українську делегацію очолював начальник БУВР Тиси, заступник Уповноваженого Уряду України Олег Кисіль, словацьку – технічний директор водного господарства, заступник Уповноваженого Уряду Словацької Республіки Павел Віраг.

Під час засідання Сторони обговорили питання двостороннього співробітництва у 2018 році та план робіт на 2019-2020 рр., зокрема щодо організації протипаводкового захисту в басейнах річок Уж та Латориця, охорони якості прикордонних вод та гідрометеорологічної ситуації. Також окремим завданням було підготувати проект протоколу ХVІІ засідання Українсько-словацької комісії з питань прикордонних вод, яке відбудеться у червні цього року на території України.

427 переглядів