Працівники водогосподарських організацій взяли участь у суботнику

На виконання розпорядження голови Закарпатської облдержадміністрації від 06.03.2019р. №135 «Про благоустрій населених пунктів, проведення акції «Закарпаттю – чисте довкілля», місячника «Чисті узбіччя» та встановлення єдиного санітарного дня з очищення території області», водниками здійснювались заходи щодо приведення адміністративних територій та прибережних захисних смуг річок в належний санітарний стан.

Працівники Басейнового управління водних ресурсів річки Тиса у суботу 06 квітня 2019 року провели прибирання адміністративної будівлі БУВР Тиси та прилеглої території. Зокрема, водники з лопатами та граблями навели лад на підпорядкованій території, обрізали та обкопали кущі і дерева, побілили бордюри, пофарбували огорожі та ліхтарі, а також оновили білборд БУВР Тиси.

Працівниками Тячівського міжрайонного управління водного господарства 5 квітня прибрано від сміття правобережну дамбу на річці Тиса в місті Тячів. Проведені роботи по впордкуванню території управління для влаштування стоянки автомобілів. Висаджені дерева «Повзуча туя», облаштовані квіткові клумби та прибрана територія на Тячівській та Рахівській дільницях.

 

724 переглядів