Виконання заходів Регіональної програми Тячівським МУВГ

Відповідно до наказу Басейнового управління водних ресурсів річки Тиса № 40 від 06.06.12 «Про завдання щодо виконання у 2012 році заходів Регіональної програми комплексного протипаводкового захисту в басейні р.Тиса у Закарпатській області на 2006-2015 роки» та згідно затвердженого розпорядженням голови Закарпатської ОДА №233  від 25.05.2012 року завдання щодо виконання у 2012 році  заходів Регіональної програми комплексного протипаводкового захисту в басейні р.Тиси у Закарпатській області на 2006-2015 роки, по Тячівському району заплановано виконання робіт на суму 317,5 тис. грн.

До завдань Регіональної програми на 2012 рік увійшли також роботи по регулюванню русла та берегоукріплення на р.Красношурка в селі Красна  на суму 40 тис. грн.

З метою захисту від шкідливої дії вод населеного пункту, сільськогосподарських угідь, створення безпечних умов життєдіяльності населення  та  зупинення подальшого розмиву лівого корінного берега ріки, Тячівським МУВГ  укладений договір з Краснянською сільською радою на загальну суму 99 тис. грн. на виконання робіт по ліквідації шкідливих наслідків дії води.

Наразі управлінням виконані земляні роботи на суму 58 тис.грн. На даний час роботи продовжуються, зокрема, виконуються роботи щодо влаштування хмизової вистілки та габіонного кріплення, що зменшить гідравлічний тиск на лівий корінний берег та забезпечить захист берега від подальшого розмиву.

На об’єкті задіяна  техніка Тячівського МУВГ, в тому числі бульдозер “Caterpillar”, екскаватор «Doosan» та два автомобілі Краз.

Тячівське МУВГ

 

621 переглядів