Впорядкування питних джерел працівниками Виноградівського МУВГ

З метою розширення природоохоронної діяльності, спрямованої на охорону і поліпшення стану джерел, річок та водойм України, раціонального використання водних ресурсів, підвищення екологічної і правової обізнаності громадян щодо охорони і оздоровлення водних об’єктів. Та з нагоди Всесвітнього дня води цьогорічним гаслом якого є «Вода для всіх». Працівники Виноградівського міжрайонного управління водного господарства спільно з молоддю провели заходи з благоустрою.
Працівниками Сальвінської дільниці проведено роботи по благоустрою та впорядкуванню джерел а саме:
Джерело в урочищі біля с. Онок:
– Відновлено міст до джерела – встановлено нові перила,проведено їх побілку;
– Відновлено та пофарбовано стіл та лавки для відпочинку ;
– Проведено розчистку території від хмизу і сміття.
Джерело біля альтанки р.Сальва .
– пофарбовано перила до альтанки;
– побілено фундамент альтанки;
– прибрано від сміття та облагороджено територію біля альтанки;
– очищено від сміття та листя саме джерело.
Інженером дільниці Гірських рік Виноградівського МУВГ – Тайстра І., разом із молодим поколінням було проведено роботи по очистці «Соймівське джерело» в с. Сойми від наносів та замулення, прибрано від сміття прилеглу терторію, облагороджено та приведено до естетичного вигляду,встановлено будиночок для джерела, який придасть естетичного вигляду та дасть змогу зменшити засміченість витоку джерела.
Також уздовж туристичного маршруту «Шлях Пинті», неподалік від початку р.Ботар працівниками Батарської дільниці на чолі з начальником дільниці Егреші Й., проведено роботу з розчистки джерела, виготовлено і встановлено нове укриття над джерелом. Тож тепер кожен бажаючий який буде йти шляхом Пинті зможе втамувати спрагу в сонячний літній день.


 

731 переглядів