Реалізація Регіональної цільової програми розвитку водного господарства – на контролі Закарпатської ОДА

25 березня відбулася колегія Закарпатської обласної державної адміністрації, на якій розглядалося питання виконання у 2018 році Регіональної цільової програми розвитку водного господарства та екологічного оздоровлення басейну річки Тиса у Закарпатській області на 2013 – 2021 роки та завдання на 2019 рік.

Загалом, у 2018 році в рамках виконання заходів Регіональної цільової програми розвитку водного господарства за рахунок коштів місцевого бюджету виконано роботи на суму 57,76 млн. грн.

Розпорядженням голови Закарпатської обласної державної адміністрації від 01.03.2019 р. № 127 затверджено завдання щодо виконання у 2019 році заходів Регіональної цільової програми розвитку водного господарства на загальну суму 81,7 млн. грн.

За рішенням колегії Закарпатської облдержадміністрації райдержадміністраціям, виконкомам міських, селищних, сільських рад рекомендовано забезпечити виконання завдань Програми у 2019 році і відповідно до статті 92 Бюджетного кодексу України опрацювати  питання щодо акумулювання коштів місцевих бюджетів для комплексного вирішення завдань із захисту земель від шкідливої дії вод.

Регулювання русла р.Свалявка в урочищі “Нижній кінець” в с.Стройне

Берегоукріплення річки Тересва в с.Красна Тячівського району

Будівництво берегоукріплення потічка Млинський у с.Порошково Перечинського р-ну

Берегоукріплення річок Тересва та Мокрянка в с.Усть-Чорна, с.Німецька Мокра, с.Руська Мокра, с.Красна

461 переглядів