Вирішення проблемних питань водогосподарського комплексу Берегівщини на сесії районнної ради

Минулого тижня відбулося чергове засідання Берегівської районної ради. VII -го скликання. Участь у засіданні взяли голова районної ради Йосиф Шін, голова райдержадміністрації Іштван Петрушка, начальники управлінь, відділів та служб райдержадміністрації, керівники територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади, правоохоронних органів, голови сільських рад, працівники виконавчого апарату районної ради, ЗМІ та інші.
Одним із питань на порядку денному, які розглядалися Берегівськими депутатами було питання про підсумки роботи Берегівського МУВГ за 2018 рік та основні напрямки розвитку водного господарства Берегівщини на 2019 рік.
З доповіддю на сесії виступив начальник Берегівського МУВГ –
Скраль П.І, який проінформував депутатів про роботу управління в минулому році та визначив основні напрямки роботи управління в поточному 2019 році.
Депутати одноголосно підтримали пропозицію Голови Берегівської районної ради п.Шін Й.Б. про надання допомоги Берегівському МУВГ в проведенні ремонтних робіт греблі на р.Боржава в с.Боржава.
Також Голова Берегівської районної ради пообіцяв і надалі всебічно сприяти управлінню у вирішенні проблемних питань водогосподарського комплексу Берегівщини.
Берегівське МУВГ

609 переглядів