Проведення екологічної акції по прибиранню каналу Коропецький в м.Мукачево

В рамках заходів з відзначення Всесвітнього дня води та з метою привернення уваги мешканців міста Мукачева до проблем, пов’язаних із забрудненням водних ресурсів, приведення до належного естетичного та санітарного стану територій поблизу водних об’єктів та каналів, у заплавах річок, на прибережних захисних смугах та водоохоронних зонах, Мукачівське МУВГ ініціювало проведення екологічниої акції по благоустрою каналу Коропецький, а саме очистці смуг відведення та дамб каналу в районі вул.Великогірна – Об’їзна – Франка в м.Мукачево.

Спільно з працівниками управління до проведення даної акції з прибирання долучилися працівники підприємства ТОВ АВЕ Мукачево, Мукачівського міського комунального підприємства «Ремонтно будівельне управління», яке також надало колісний екскаватор для збирання сміття.

Всього прибрано 1,68 км прибережних захисних смуг. Зібрано 150 мішків та вивезено 15 м3 сміття автотранспортом управління. У прибиранні взяли участь понад 40 чоловік, в тому числі – 26 працівників Мукачівського МУВГ.

Канал Коропецький протікає територією міста та є лівою притокою річки Латориця, яка є основною водною артерією міста, тому саме екологічному стану каналу приділяється особливе значення. Заходи з прибирання проводяться постійно, але щоразу ми стикаємося з проблемою засмічення каналу і нашою метою є привернення уваги мешканців до проблеми забруднення навколишнього середовища та свідомого ставлення до нього.

Мукачівське МУВГ

761 переглядів