На Затисянщині проведено робочу зустріч щодо підготовки технічного завдання в рамках впровадження Регіонального проекту ГЕФ

14-15 січня 2019 року в м. Виноградів відбулась зустріч експертів та зацікавлених сторін з підготовки технічного завдання для пілотного проекту в рамках впровадження Регіонального проекту Глобального Екологічного Фонду  «Гідроморфологія та відновлення  річок басейну Дунаю».

Метою проекту ГЕФ є гармонізація підходів щодо гідроморфологічного моніторингу та реалізації демонстраційних проектів з відновлення річок та збереження водного біорізноманіття  в країнах басейну Дунаю  під егідою Міжнародної комісії із захисту річки Дунай.

14 січня експерти проекту разом із представниками БУВР Тиси і Виноградівського МУВГ здійснили виїзд на території Пийтерфолвівської та Неветленфолвівської сільських рад, де проведено обговорення  та врахування пропозицій зацікавлених сторін, а саме місцевої громади і водогосподарських організацій, а також ознайомлення з метою та завданнями пілотного проекту на території Батарської меліоративної системи. Наступного дня у Виноградівському МУВГ продовжилася зустріч зацікавлених сторін та експертів, під час якої було обговорено заходи пілотного проекту з відновлення природного стану русла річки Ботар.


Виноградівське МУВГ

979 переглядів