На Тячівщині розпочали масштабні роботи з відновлення пошкоджених паводками водозахисних дамб

На Тячівщині є ряд населених пунктів, в яких гідротехнічні споруди постраждали від повеней минулих років і потребують реконструкції та відновлення, а також ті населені пункти, які не в повному обсязі захищені від затоплень та потребують будівництва нових водозахисних споруд: смт. Буштино, смт. Солотвино, с. Вонігово, с. Терново, с. Вільхівці, с. Біловарці, с. Лопухово, с. Тарасівка, с. Руська Мокра, с. Руське Поле, с. Ш.Луг, с. Калини, с. Ганичі, с. Нересниця, смт. Усть-Чорна.

Розпочаті роботи в селі Вільхівці на правобережній дамбі, яка захищає населення від можливих затоплень та підтоплень водами річки Тересва.

В селі Біловарці відновлюють правобережну дамбу на річці Тересва, у верхній частині села.

В селі Терново розпочаті роботи на об’єкті «Відновлення лівобережної дамби №1 та №2 на р.Тересва». На даний момент завершені роботи з влаштування прокопу для відведення води від зруйнованої дамби та розпочато відновлення і кріплення пошкодженої дамби.

В смт. Буштино на об’єкт «Відновлення лівобережної дамби на р.Теребля в смт.Буштино, нижче залізнодорожнього мосту на ПК0 ПК 2+50 Тячівського р-ну» здійснюють доставку будівельної техніки для подальших відновлювальних робіт.

 

Тячівське МУВГ

750 переглядів