Ремонтно – доглядові роботи на Батарській дільниці

Оглядачами  гідротехнічних споруд Батарськї дільниці,  Виноградівського міжрайонного управління водного господарства, продовжуються роботи по виконанню заходів з експлуатації гідротехнічних споруд  відповідно до затверджених планів ремонтно – доглядових робіт. Так у жовтні – листопаді було здійснено ряд заходів пов’язаних з покращенням технічного стану та приведення в належний естетичний вигляд гідротехнічних споруд, зокрема :

–    здійснено вирубку чагарника та обкошуванння сухотрав’я  на лівобережній дамбі р. Тиса, правобережній дамбі МК « Старий Батар»  та міжгосподарських каналах : УК – 1 с. Затисівка, МК – ІІІс. Теково, МК  « Старий  Батар» с. Неветленфолу та с. Ботар , МК «Новий  Батар»  с. Чепа;

–     проведено очистку гідротехнічних споруд від водоростей та сміття на МК «Старий Батар» с. Неветленфолу;

–     виконано роботи по ремонту та установці пікетних стовпчиків на лівобережній дамбі р. Тиса та лівобережній дамбі МК «Старий Батар».

Також було приділено увагу підготовці гідротехнічних споруд до осінньо – зимового періоду,  проведено комісійне обстеження споруд,  складено відповідні акти, здійснено ревізію гвинтів шлюзів – регуляторів на МК «Старий Батар» та МК «Новий Батар»,  проведені роботи по підсипці проїзної частини до споруд.

Виноградівське МУВГ

947 переглядів