Виконання ремонтно-доглядових робіт в зоні діяльності Берегівському МУВГ

Оглядачами гідротехнічних споруд Берегівського МУВГ продовжуються роботи над виконанням заходів з експлуатації гідротехнічних споруд відповідно до затверджених планів ремонтно-доглядових робіт. У жовтні  місяці було здійснено ряд заходів, пов’язаних з покращенням технічного стану та приведенням в належний естетичний вигляд гідротехнічних споруд, зокрема :

– виконано доглядові роботи по обкошуванню  правобережної і лівобережної дамби р.Тиса, міжгосподарських каналах К-16 с.Батрадь,  К-14 с.Яноші  на каналі В.Сернянський, правобережній дамбі р.Боржава с.Боржава, Берегівського району  та  правобережній дамбі р.Боржава с.Гребля, Іршавського району.

– побілка та маркування споруд в кількості 25 шт на каналі  МК2  -ПК0+20, Каналі В.Сернянський , водовипуск ПК10+00 в районі НС-10Б  правобережній та лівобережній дамбі р.Боржава в с.Боржава.

Також особлива увага приділена підготовці гідротехнічних споруд до осінньо-зимового періоду, так, згідно правил технічної експлуатації проведено ревізію гвинтів шлюзів –регуляторів в кількості 4 шт. на каналі Мерце ПК 9+50, каналі Верке ПК 0+20, ПК 139+40, МК -3 ПК 46+63.

Роботи по ремонту і експлуатації гідротехнічних споруд і надалі будуть проводитись згідно затверджених планів.

Берегівське МУВГ

758 переглядів