Виконання заходів Регіональної програми в Берегівському районі

Відповідно до завдання щодо виконання у 2012 році заходів Регіональної програми комплексного протипаводкового захисту в басейні р.Тиса у Закарпатській області, затвердженого розпорядженням голови обласної державної адміністрації, по Берегівському району заплановано провести роботи на суму 35,4 тис.грн.

На початок жовтня Берегівське МУВГ виконало роботи на суму майже 45 тис.грн.

Завершуються роботи по відведенню води місцевого паводкового стоку на меліоративних системах на території Квасівської сільської Ради.

Причиною проходження високих паводкових рівнів води в р.Боржава часто стають інтенсивні опади в низинній частині р.Боржава, і місцевий поверхневий стік через меліоративні канали із частини гір, які оточують село, накопичується під дамбою в районі водовипуску, який необхідно перекачувати пересувною насосною станцією.

З метою зменшення кількості води, яку необхідно перекачувати через дамбу в р.Боржава, заходами передбачено перехоплення частини місцевого стоку і перенаправлення в обхід села, безпосередньо в р.Боржава каналом “Безіменний”, тим самим буде зменшено затрати на її перекачування.

В роботі задіяно екскаватор MENZI MUK та автосамосвали МАЗ та ЗИЛ.

Берегівське МУВГ

475 переглядів