До святкування Дня міста Виноградів долучилися і працівники Виноградівського міжрайонного управління водного господарства

28 серпня 2012 року м.Виноградів відзначало яскраву подію -750 років з дня заснування міста. На День міста, що збігається з великим церковним та престольним святом Виноградова – Успінням пресвятої Богородиці,приїхало чимало гостей. До святкування залучились перші керівники області – голова Закарпатської облдержадмінстрації О.О.Ледида, перший заступник голови ОДА І.І.Бушко, мер м.Ужгород Погорєлов В., керівники Тячівського,Хустського та ряду інших районів, гості з Угорщини, Німеччини. Святкування Дня міста співпало у часі також з проведенням міжнародного фестивалю – святом співочої та танцювальної майстерності “Кришталеві грона”.

До підготовки Дня міста активно долучились і працівники Виноградівського МУВГ. Проводились роботи з благоустрою території міста, парку Перені та ряд інших. Керівництво району та міста Виноградів з розумінням ставиться до проблемних питань, пов’язаних з діяльністю Виноградівського МУВГ, по мірі можливості намагається сприяти їх вирішенню. Це стосується, зокрема, розробки і реалізації ряду заходів Регіональної програми протипаводкового захисту на території Виноградівського району та м.Виноградів. За минулі роки було проведено цілий комплекс робіт з водовідведення, організованого скиду місцевого стоку з території міста в районі вул. Комунальна, Робоча, Огарєва, Пиврянська, в ур. “Сальва”. За сприяння мерії міста проведено роботи з очистки від замулення каналів Сальва, Бельва та ряду інших.

Надалі планується продовження взаємовигідної тісної співпраці управління та місцевої влади, участь у реалізації спільних проектів у напрямі моніторингу, відтворення та збереження водних ресурсів Виноградівщини. За активну громадську позицію, сумлінну працю працівники управління до Дня міста були відзначені почесними нагородами.

Виноградівське МУВГ

546 переглядів