Оперативна інформація на 17 год. 30 липня

Внаслідок буревію (шквали вітру до 25 м/сек.) та сильних злив (опади в м.Ужгород – 28 мм та м. Чоп – 36 мм за 2 години), що пройшли в ніч з 29 на 30 липня по західній частині області, 26 населених пунктів Ужгородського та Перечинського районів повністю залишились без електропостачання, 10 населених пунктів частково знеструмлені.

Найбільше нанесено збитків в містах Чоп, Перечин та Ужгород. Внаслідок шквального вітру повалені дерева, пошкоджено лінії електропередач та дахи будівель. Працюють районні та міські комісії ТЕБ та НС, проводиться оцінка нанесених збитків.

Аварійні бригади РЕС, підрозділи МНС та комунальні служби області проводять роботи по ліквідації наслідків негоди та відновлення електропостачання до населених пунктів та об’єктів господарювання.

12 насосних станцій Ужгородського МУВГ та 1 насосна станція Мукачівського МУВГ, що опинились в зоні лиха, були знеструмлені. По уточнених даних станом на 16 годину 30 липня, 8 насосних станцій Ужгородського МУВГ та 1 насосна станція Мукачівського МУВГ підключені до електромереж.

Начальник відділу ТЕБ та ПЗ

Т.Мирочник

395 переглядів