Виконання робіт на території Тийгласької сільської ради

Для захисту земель населених пунктів та сільськогосподарських угідь від підтоплення Ужгородське МУВГ проводить технічне обслуговування внутрігосподарської мережі на замовлення сільських рад.

Так у липні були розпочаті роботи по влаштуванню нових внутрігосподарських каналів на території Тийгласької сільської ради, що забезпечать відвід надлишкової води із сільськогосподарських земель. Роботи включали в себе улаштування каналу екскаватором, перевозку ґрунту, розрівнювання кавальєрів, планування укосів та дна каналів.

Виконання робіт було заплановано провести на чотирьох каналах, а саме К-1 (довжиною 380 м), К-2 (L=1440 м), К-3 (L=350 м) та К-4 (L=205 м). На сьогоднішній день завершено влаштування каналів К-1 та К-4, про що складені відповідні акти виконаних робіт.

Продовжуються роботи по влаштуванню каналів К-2 та К-3, а також планується завершення робіт згідно проекту «Захист від підтоплення земель на території Тийгласької сільської ради, Ужгородського району. Коригування». Даний проект направлений  на розчистку існуючих каналів, тому в ньому передбачено першочергово культуртехнічні роботи (зрізування чагарнику та дрібнолісся, звалювання дерев, корчування пнів), а далі вже проведення робіт по розчистці каналів та влаштуванню трубчатого переїзду.

Ужгородське МУВГ

698 переглядів