Відбулася робоча зустріч з питань реалізації проекту Програми транскордонного співробітництва ЄІСП

10 липня 2012 року у м. Виноградів відбулася робоча зустріч українських, угорських та румунських партнерів з обговорення підготовчих робіт щодо підписання Грантової Угоди та узгодження заходів реалізації проекту Програми транскордонного співробітництва ЄІСП “Стале управління природними ресурсами в межиріччі річок Тиса – Тур”.

На зустрічі були присутні від БУВР Тиси (Бенефіціар) керівник та менеджер проекту, фахівці Верхнє-Тисайської Дирекції водних справ (угорський Партнер), Дирекції вод Сомеш – Тиса (румунський Партнер), а також експерти партнерів від Виноградівського МУВГ, ДУ Закарпатського центру “Облдержродючість”, РМЕО “Екосфера”.

Керівник проекту Чіпак Володимир інформував присутніх щодо основних запланованих заходів проекту та звернув увагу на вагомість передбачених завдань, які матимуть на меті виконання проектних і будівельних робіт з реконструкції спільної українсько-угорсько-румунської Батарської меліоративної системи та здійснення природоохоронних заходів, що сприятимуть розвитку прикордонного співробітництва країн басейну р. Тиса. Також висловив подяку всім майбутнім партнерам за сприяння і допомогу у підготовці до підписання Грантової Угоди.

Партнери також надали коротку інформацію щодо власної частини запланованих робіт, узгодили терміни подання уточнень по ним і висловили надію щодо успішного завершення процесу підписання Грантової Угоди.

413 переглядів