Працівники водного господарства області відзначили професійне свято

Щороку працівниками водного господарства відзначається професійне свято, яке цього року було ювілейним і відзначилось в 10-ий раз. Урочисті збори представників водогосподарських та будівельних організацій області було проведено в приміщенні Мукачівської пересувної механізованої колони №77, де були присутні голова обласної ради Іван Балога, начальник Управління з питань європейської інтеграції, зовнішньоекономічних зв’язків та туризму ОДА Ернест Нусер, директор ДП “Об’єднаної дирекції будівництва водогосподарських об’єктів Закарпатської області” Ростислав Федів, начальник Басейнового управління водних ресурсів річки Тиса Володимир Чіпак та інші працівники водогосподарських організацій.

Вітаючи працівників водного господарства з їх професійним святом, голова обласної ради Іван Балога відзначив, що люди, які працюють в цій галузі, заслуговують на особливу шану.

У вітальних словах Володимира Чіпака були відмічені здобутки колективу водогосподарників краю, а також прозвучала подяка ветеранам галузі за їх вклад в розбудову водного господарства.

За багаторічну сумлінну працю у водогосподарсько-меліоративному комплексі працівники галузі були нагородженні Почесними грамотами Держводагентства України, Закарпатської облдержадміністрації, Закарпатської обласної ради, почесними грамотами БУВР Тиси, а також відзнаками Головного управління МНС України в Закарпатській області – “Знаком пошани”.

365 переглядів